کد مطلب: 78896
علت بازديد رهبر انقلاب از منطقه عملياتيثامنالحجج(ع)
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 821
به گزارش سلام لردگان به نقل از فارس، سردار علي فضلي بعدازظهر امروز در گردهمايي بزرگ بسيجيان دانشگاه شاهد که با عنوان «همايش بزرگ مشاءالله حزبالله» برگزار شد، با اشاره به نامگذاري سال جاري با عنوان «اقتصاد و رهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با نامگذاري سال جاري حجت را بر ما تمام کردند و معظمله خودشان نخستين گام فرهنگي را در سال 93 برداشتند.
جانشين سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به حضور منور رهبر معظم انقلاب در منطقه مقدس شرق کارون و منطقه عملياتي ثامنالحجج عليهالسلام و شکستن حصر آبادان عنوان کرد: اين منطقه مقدس از جمله مناطقي بود که در روزهاي آغازين جنگ تحميلي مورد اشغال دشمن قرار گرفت و با فرمان حضرت امام خميني (ره) حصر آبادان شکسته شد و رزمندگان اسلام اين منطقه را از دشمن پس گرفتند.
وي با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب به مناطق جنگي بيان داشت: براي حضور رهبر معظم انقلاب در مناطق جنگي چند نقطه پيشنهاد شد اما ايشان منطقه عملياتي ثامن الحجج عليهالسلام و مقبره 9 شهيد گمنام که نخستين شهداي گمنام انقلاب دفاع مقدس بودند را در سالي که معطر به عطر فاطمي بود را انتخاب کردند.
فضلي در ادامه به تشريح خاطرات خود در روزهاي نخستين جنگ تحميلي از منطقه شرق کارون و مناطق عملياتي ثامن الحجج عليهالسلام پرداخت.
جانشين سازمان بسيج مستضعفين در ادامه با اشاره به وقايع سي و نهمين و چهلمين روز دفاع مقدس عنوان کرد: در همان روزهاي نخستين جنگ تحميلي برخي بهدنبال انحراف رزمندگان از مناطق اصلي مورد هدف دشمن بودند و ميخواستند با اين اقدامات سخنان بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران معطل بماند اما به فضل خدا و با بصيرت و درايت فرماندهان و رزمندگان اسلام چنين نشد.
سردار فضلي تصريح کرد: فتنه فقط مختص به سال 88 نبود بلکه در چهلمين روز آغازين جنگ نيز ما شاهد فتنه بوديم.